Θάνατος Αρχιμανδρίτη στην Κυψέλη: Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Σοκ έχει προκαλέσει στους κόλπους της Αρχιεπισκοπής Αθηνών η είδηση του θανάτου του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην οδό Κύπρου 53 στην Κυψέλη, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 52χρονος αρχιμανδρίτης ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Χαλανδρίου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρέθηκε απαγχωνισμένος στην οικεία του, με την ζώνη περασμένη στο λαιμό του.

Αμέσως ενημερώθηκαν η μητέρα και ο αδερφός του, που ζουν στο Άργος. Μάλιστα η μητέρα του μιλώντας στο Star Channel στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” τονίζει ότι “δεν έβαλε τέλος στη ζωή του ο γιος μου. Δεν είναι όπως το λέτε. Ψάχνει το τμήμα ανθρωποκτονιών διότι τον βρήκαν με μώλωπες. Ήταν πολύ δοτικός , βοηθούσε πολύ κόσμο”.

“Είμαστε διαλυμένοι, μας σκόρπισε. Ήταν το στηριγμά μας. Τον σκοτώσαν. Έχει αναλάβει το ανθρωποκτονιών. Τον βρήκε με μώλωπες και αίματα. Ο αδελφός μου μας φρόντιζε εμένα και την μητέρα μου”. δήλωσε ο αδελφός του μακαριστού αρχιμανδρίτη.

Ιερείς που γνώριζαν τον μακαριστό Χρυσόστομο Λεβογιάννη μίλησαν στο Arxon.gr και δήλωσαν κατηγορηματικα πως αποκλείεται να προκειται για αυτοχειρία. “Το αποκλείουμε το ενδεχόμενο να κρεμάστηκε μόνος του. Ο π. Χρυσόστομος ήταν ανθρωπος χαμογελαστός, δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα”.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά το Σάββατο, καθώς αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή που θα ρίξει φως.

Διαβάστε ακόμα