Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας τίμησε τον Αρχηγό ΓΕΝ Στυλιανό Πετράκη

“Τα Χανιά γιορτάζουν” τόσο την Προστάτιδα της πόλεως μας Υπεραγία Θεοτόκο, όσο και την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (21 Νοεμβρίου). Με αφορμή αυτές τις εορτές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” μουσική εκδήλωση από την Μπάντα του πολεμικού Ναυτικού με τίτλο: «Τα Χανιά γιορτάζουν».

Ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης απηύθηναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης και ο  Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης κ. Εμμανουήλ Πετράκης.

Με Ευαρέσκεια της Μητροπόλεως μας, την οποία ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλος μας Παν/τος  Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός τίμησε σήμερα εν όψη της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Παν/τος Μέγας Πρωτοσύγκελλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ.Θεόδωρος Μεϊμάρης, Καθηγητής της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Στη συνέχεια ανέλαβε η εξαιρετική Μουσική του Πολεμικού Ναυτικού που γοήτευσε το χανιώτικο ακροατήριο.

31 Μουσικοί και 5 τραγουδιστές με Αρχιμουσικό τον Πλωτάρχη (Ε) Α. Καραγουδάκη Π.Ν. μας οδήγησαν σε μια μουσική πανδαισία.

Την εκδήλωση συντόνισε ο ειδικός συνεργάτης της περιφερειακής Ενότητος Χανίων κ. Ιωσήφ Μαρκάκης.

Διαβάστε ακόμα