Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Μετανάστευσης

Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος επισκέφθηκε τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Μετανάστευσης, Ιθαγένειας και Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων της Αυστραλίας, κ. Andrew Giles.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε κλίμα φιλικό καιεγκαρδιότητος, παρουσία και των συνεργατών του κ. Giles, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση σε ζητήματα που αφορούν στην Ελληνική Ομογένεια, και συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, ο Αρχιμανδρίτης κ. Στέφανος και ο Αρχιδιάκονος κ. Αθηναγόρας.

Κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος ευχήθηκε στον Υπουργό τα δέοντα για επιτυχία στο έργο του, ενώ του προσέφερε ως δώρο μία εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο Σύδνεϋ. Ο Υπουργός δέχθηκε με χαρά και έτσι αναμένεται η επόμενη συνάντηση των δύο ανδρών.

Διαβάστε ακόμα