Σύναξη Στελεχών Νεότητος Ι. Μ. Ιλίου με αφορμή την έναρξη του κατηχητικού έτους

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου 2022, στην ζεστή ατμόσφαιρα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγ. Βαρβάρας Ιλίου, με αφορμή την έναρξη του κατηχητικού έτους 2022-2023, Σύναξη Στελεχών Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Στην σύναξη παραβρέθηκε και μίλησε με θέρμη στα στελέχη του νεανικού έργου της Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Αθηναγόρας. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η ψυχίατρος, Διευθύντρια της Μονάδας Απεξάρτησης «18 Άνω» και  Επιστημονικά Υπεύθυνη του Τμήματος Προβληματικής Χρήσης Διαδικτύου «18 Άνω» Ψ.Ν.Α. κα Στέλλα Χρηστίδη, η οποία ανέπτυξε με τρόπο εξαιρετικό το θέμα: «Η επίδραση του διαδικτύου στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των νέων».

Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης της κας Χρηστίδη ακολούθησε συζήτηση, ενώ πριν το πέρας της συνάξεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας απένειμε διπλώματα στους αποφοίτους του Φροντιστηρίου Υποψηφίων Κατηχητών-τριών.

Παρόντες στην σύναξη ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Ιωάννης Ράπτης, ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος Αρχιμ. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, το μέλος της Επιτροπής Νεότητος Πρωτοπρεσβ. π. Κωνσταντίνος Κασσός και οι Ιερείς Υπεύθυνοι Νεότητας των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως. Την σύναξη συντόνισε ο MSc επιστημονικός συνεργάτης της Ιεράς Μητροπόλεως και γραμματέας της επιτροπής Νεότητας κ. Δημήτριος Ανυφαντάκης, ενώ την άψογη προετοιμασία του χώρου, την υποδομή και την φιλοξενία ανέλαβε εγκαρδίως ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγ. Βαρβάρας Ιλίου Πρωτοπρεσβ. π. Γεώργιος Βασιλείου. 

Διαβάστε ακόμα