Κάλαντα κι ευχές στον Μητροπολίτη Χίου

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων με τις ευχές τους έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική της  96 ΑΔΤΕ,  η Φιλαρμονική του Δήμου Χίου και η Χορωδία του Α’ και Γ’ Γυμνασίου Χίου. Ο Σεβασμιώτατος με πατρικά θεολογικά λόγια, κατά περίπτωση, ευχαρίστησε και μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες ευχές του προσέφερε δώρα και γλυκά. Επίσης ο Σεβασμιώτατος Χίου δέχθηκε στο γραφείο του ευχές από τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο κ. Εμμανουήλ Χατζή, τον πρ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Παντελή Μπουγδάνο (που του προσέφερε και το επετειακό νόμισμα της Σφαγής της Χίου), την Διευθύντρια του Γ’ Γυμνασίου Χίου κ. Βηθλεέμ Λαδά, την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου κ. Όλγα Βάσση, τον Τεχνικό Σύμβουλο  ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Χίου – Σάμου κ. Ιωάννη Πετρή, παιδιά της κατασκηνώσεως ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ κ.ά.

          Επίσης ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε στο γραφείο του και προσέφερε δώρο στα Μέλη της Χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Χίου ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ που συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

          Το πρωί της Παρασκευής o Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Αρχιδιάκονο Απόστολο Λάρδα ετέλεσε την Ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών στην Ι. Μονή Παναγίας Βοηθείας.

Διαβάστε ακόμα