Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Κατά το διήμερο 22 και 23 Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με τις ευλογημένες παραδόσεις του Ορθοδόξου Πολιτισμού μας, προσήλθαν στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Πρόδρομο διάφοροι φορείς και σχολεία του τόπου μας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, 22ας Δεκεμβρίου 2022, τα κάλαντα έψαλαν στρατιώτες από το 547 Α/Τ Πεζικού Ρεθύμνου, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από καθηγητές τους, καθώς και η Χορωδία και Ορχήστρα του Συλλόγου Μικρασιατών Ρεθύμνου με επικεφαλής τον διδάσκαλό τους, εντιμολογιώτατο κ. Ανδρέα Γιακουμάκη, Άρχοντα Μαΐστορα της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας και Πρωτοψάλτη του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Τίτου Ηρακλείου.

Το πρωί της Παρασκευής, 23ης Δεκεμβρίου 2022, τα κάλαντα έψαλαν στο Σεβασμιώτατο μαθητές του 3ου και του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από διδασκάλους τους, καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Ρεθύμνης.

Επίσης, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας προσήλθε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνης κ. Ευάγγελος Αλεβυζάκης και παρέδωσε τρόφιμα για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Τοπικής μας Εκκλησίας, τα οποία συγκεντρώθηκαν με τη φροντίδα των αστυνομικών του τόπου μας.

Διαβάστε ακόμα