Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων επισκέφθηκε το Εδιμβούργο για να παραδώσει χρηματική δωρεά

Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ναό του Αποστόλου Ανδρέου Εδιμβούργου, συλλειτουργών μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ιλίου κ. Ραφαήλ.

Κατά την επίσκεψή του ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στην ενορία δωρεά 100.000 λιρών Αγγλίας, μέρος της επιχορήγησης του Ιδρύματος Στυλιάδου, για την υποστήριξη των πολλαπλών διακονιών της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας παρετέθη γεύμα στην αίθουσα της Κοινότητος.

Το βράδυ της Κυριακής, περίπου 80 νέοι συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση «Enlightened Evenings» γιορτάζοντας τον πολιτισμό της Σκωτίας. Η βραδιά ξεκίνησε με παραδοσιακή ζωντανή μουσική και συνεχίστηκε όλη τη νύχτα με πλούσιο μπουφέ και χορούς. Την επιτυχημένη εκδήλωση οργάνωσε ο κ. Chad Sutherland-Lockhart.

Η επόμενη δεξίωση «Enlightened Evenings» θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Λονδίνο στο «The Penridge Suite». Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://EEApokriatiko.eventbrite.co.uk

Διαβάστε ακόμα