Κοπή βασιλόπιτας του Γεν. Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Δεξιώσεων «ΕΠΑΥΛΗ».

Ομιλητής της όμορφης αυτής πνευματικής οικογένειας του Γ.Φ.Τ. ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φίλιππος Χαμαργιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος παρουσία των Αρχόντων και Φορέων της Καρδίτσας και εκατοντάδων συνανθρώπων μας, οι οποίοι στηρίζουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε και συνεχάρη τους συνεργάτες του, κληρικούς και λαϊκούς, οι οποίοι διακονούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως, με πρώτο τον ακούραστο και δραστήριο Υπεύθυνο του Γ.Φ.Τ. Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου.

Επίσης, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Θεόκλητος Δήμου έκανε τον απολογισμό του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως τόσο για τα έτη 2020-2021 όσο και για το έτος 2022, ευχόμενος, με την βοήθεια του Θεού, να έρθει ο καιρός, όπου δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπός μας, πάσχων και δοκιμαζόμενος.

Την ψυχαγωγία ανέλαβε η παιδική χορωδία της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ» υπό την διεύθυνση του κ. Πέτρου Τσιμπερόπουλου. 

Τέλος υπήρξε και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Διαβάστε ακόμα