Εκοιμήθη ο πατέρας του Επισκόπου Μιλητουπόλεως Ιακώβου

Την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, εκοιμήθη εν Κυρίω στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας ο κατά σάρκα πατέρας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου, αείμνηστος Παναγιώτης Τσιγκούνης.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί το έτος 1937 στην Ελίκα Λακωνίας. Με τη σύζυγό του, Παναγιώτα, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Θεοφιλέστατο κ. Ιάκωβο και τους Κωνσταντίνο και Αντώνιο, καθώς και οκτώ εγγόνια.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, πληροφορηθείς από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μιλητουπόλεως την εκδημία του αειμνήστου πατρός του, κατέθεσε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, εκ μέρους και σύνολης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ενώ ευχήθηκε την εξ ύψους παρηγορία και ενδυνάμωση των πενθούντων συγγενών και οικείων του εκλιπόντος.

ΤηνΚυριακή, 19 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, στο προάστιο Parramatta του Σύδνεϋ, θα τελεστεί Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Παναγιώτη Τσιγκούνη. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στον ίδιο Ιερό Ναό, την Πέμπτη, 23 Μαρτίου και ώρα 10.30 π.μ., προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου.

Η οικογένειά του επιθυμεί όπως, αντί στεφάνων, κατατεθούν δωρεές υπέρ της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου του Βουνού, στο Yellow Rock της Νέας Νοτίου Ουαλίας, στον τραπεζικό λογαριασμό με τα ακόλουθα στοιχεία:

BSB: 082 057

Account Number: 616 960 042

Account: Greek Orthodox Archdiocese Property Trust

St George Monastery Springwood

Διαβάστε ακόμα