Μοριοδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης του ΙΠΕ στην Ι. Μ. Λήμνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, έχοντας την ακράδαντη πεποίθηση πως η συνεχής και δια βίου επιμόρφωση του Ιερού Κλήρου, αλλά και η κατάρτιση των συνεργατών του εκκλησιαστικού έργου θα συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία των κατά τόπους ενοριών, συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως μας με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει στην Ιερά Μητρόπολή μας, μοριοδοτούμενο εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα επιμόρφωσης με θέμα: «Οργάνωση και Διοίκηση της Ενορίας Προσφορά προς τον Άνθρωπο», η επιτυχής ολοκλήρωση του οποίου θα παρέχει στους συμμετέχοντες κληρικούς και λαϊκούς υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες, καθώς σε αυτό θα διδάξουν πανεπιστημιακοί ερευνητές και εξειδικευμένα πρόσωπα εγνωσμένου κύρους.

Η έναρξη του Προγράμματος θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου, πρωί ώρα 11, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μύρινας με την ακολουθία του Αγιασμού και με την συμμετοχή του Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Θεολόγου Αλεξανδράκη.

Καλούμε στην εναρκτήρια εκδήλωση τους παλαιότερους και όσους νέους θέλουν να επιμορφωθούν, με στόχο την ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου με τις δυνατότητες, που παρέχουν τα Προγράμματα Επιμόρφωσης

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε ακόμα