Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για το Μνημόσυνο του πατρός του Μητροπολίτη Άρτης

Άργος – Επαμεινώνδας Μανδρώνης

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε σήμερα, Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, στον ενοριακό Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Άργους, με αφορμή το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Δημητρίου Κορομπόκη, κατά σάρκα πατρός του Σεβ. Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.

Της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου, Μάνης κ. Χρυσοστόμου, Άρτης κ. Καλλινίκου, Αργολίδος κ. Νεκταρίου και του Θεοφιλ. Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου. Συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου, αλλά και του μακαριστού πατρός του Δημητρίου Κορομπόκη. Συνάμα, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την φιλοξενία του κι ευχήθηκε τα συλλυπητήρια τόσο στον Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο όσο και στους οικείους του.

Με την σειρά του ο Μητροπολίτης Άρτης ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τον οικείο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο για την αγάπη που δείχνει στο πρόσωπό του.

Ακολούθως, τελέσθηκε Πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Δημητρίου.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Αργολίδος κ. Γιάννης Αδριανός, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Δήμαρχος Άργους κ. Δημήτρης Καμπόσος.

Διαβάστε ακόμα