Συναυλία – Αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου στην Ι. Μ. Ρεθύμνης

Μετά από τη μεγαλειώδη Συναυλία-Αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου 1821, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή, 19η Μαρτίου 2023, στο Κινηματοθέατρο «Παντελής», στην πόλη του Ρεθύμνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος αισθάνεται βαθύτατη την ανάγκη να εκφράσει τις ευγνώμονες ευχαριστίες του προς τη Διεύθυνση, τους Καθηγητές και τους Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, και ειδικώτερα προς την Χορωδία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής, το Οργανικό Σύνολο των Καθηγητών και την Χορευτική Ομάδα του Σχολείου, καθώς και προς τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και το Λύκειο Ελληνίδων-Παράρτημα Ρεθύμνου, για την καλλίκαρπη σύμπραξή τους, η οποία έδωσε το άριστο αποτέλεσμα, που χαρήκαμε όλοι μαζί κατά την εν λόγω εκδήλωση.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς τον αξιότιμο κ. Παναγιώτη Λάλεζα, ερμηνευτή παραδοσιακών τραγουδιών, ο οποίος ήλθε στο Ρέθυμνο για πρώτη φορά, προκειμένου να μετάσχει στην επετειακή αυτή εκδήλωση και με το χάρισμά του πρόσφερε σε όλους σκιρτήματα χαράς και ευφροσύνης.

Όπως ο Σεβασμιώτατος τόνισε, η σύμπραξη όλων και η συμβολή καθενός με το χάρισμά του δίδει μόνο τέτοια όμορφα αποτελέσματα, τα οποία ανεβάζουν τον τόπο μας «λίγο ψηλότερα».

Διαβάστε ακόμα