“Μην ξεχάσεις να αγαπήσεις” – Με επιτυχία παρουσιάσθηκε το βιβλίο του Αρχιμ. Ιακώβου Κανάκη

Φιλολογικός Σύλλογος “Παρνασσός” – Δημήτρης Μανώλαρος

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός” στην Αθήνα, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιάκωβος Κανάκης παρουσίασε το νέο του πόνημα με τίτλο: “Μην ξεχάσεις να αγαπήσεις – Προσεγγίσεις στα περί αγάπης κεφάλαια του Αγίου Μαξίμου του Ομολογητή”.

Το βιβλίο προλόγισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ενώ μίλησαν για αυτό ο Σεβ. Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Συμεών Βενετσιάνος, ο Πρωτοπρ. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου και ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Σχοινάς.

Την παρουσίαση συντόνισε ο κ. Δημήτριος Κανελλόπουλος, αποσπάσματα από το βιβλίο ανάγνωσε ο κ. Λυκούργος Μαρκούδης, ενώ ύμνους απέδωσε ο Ψαλτικός Χορός “Βυζαντινόν Αναλόγιον”, υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Ιωάννη Βαζούρα.

Στο τέλος της παρουσίασης, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιάκωβος Κανάκης, αφού ευχαρίστησε τους ομιλητές, τους παρισταμένους, αλλά και όσους βοήθησαν για την σημερινή εκδήλωση, αφιέρωσε ένα αντίγραφο στον Αλέξανδρο Πατούλη, υιό του Περιφερειάρχη Αττικής.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Σεβ. Μητροπολίτες Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος και Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρος, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, αλλά και εκατοντάδες κόσμου.

Για να προμηθευτείτε το νέο βιβλίο του π. Ιακώβου πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα