Πασχαλινά πακέτα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη μας κατά το τελευταίο τριήμερο και εν όψει της Μεγάλης εορτής του Πάσχα, προχώρησε στην διανομή τσαντών αγάπης σε 1200 περίπου άτομα  της πόλεως  μας.

Οι τσάντες περιέχουν τρόφιμα όπως κρέας, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα, αρτοποιήματα, κόκκινα αυγά, λάδι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, είναι ανεξάρτητη της καθημερινής παρέμβασης της Μητροπόλεως με την διανομή 1200 μερίδων φαγητού μέσω του συσσιτίου της αλλά και την συνεχή δράση της μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Η ευαισθησία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου  μας κ. Δαμασκηνού, ο αγώνας και η εργατικότητα των συνεργατών, του Προϊσταμένου των κοινωνικών δομών της Μητροπόλεως μας Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρου Εικοσιδέκα, των κληρικών και λαϊκών, των εθελοντών και εθελοντριών,  η στήριξη ανθρώπων και επιχειρήσεων, μας χάρισαν την επιτυχία αυτής της φιλάνθρωπης κίνησης για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Πρωτοσύγκελλος μας, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας,  εξέφρασε  τις ολόθερμες πατρικές ευχαριστίες  προς όλους εκείνους που συνέδραμαν στη φιλάνθρωπη αρωγή και διακονία αγάπης, ευχόμενος στις οικογένειες και στους αναγκεμένους αδελφούς που έλαβαν την ελάχιστη αυτή βοήθεια, αλλά και σε όλο το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Καλή Ανάσταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα