Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συμβάλλει στη βιωσιμότητα και ανάπτυξη των πολύ μικρών επιχειρήσεων

Πιστή στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα σταθεί για ένατη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»,δωρίζοντας παραγωγικό εξοπλισμό αξίας 8.200€ με χρηματοδότηση του Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.

                Πανελλαδικά θα ενισχυθούν με καινούργιο εξοπλισμόοι μεταποιητικές επιχειρήσειςτου αγροδιατροφικού τομέα και των πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων, ενώ θα λάβουν επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση, ενδυναμώνοντας τη θέση τους σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων εκσυγχρόνισε από το 2014 έως και σήμερα τον παραγωγικό εξοπλισμό 159 επιχειρήσεων και συνεταιρισμώνμε συνολική αξία περίπου 1,9 εκατομμύρια ευρώ.Τα μέλη 19 αγροτικών συνεταιρισμών εκπαιδεύτηκαν στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων, ενώ οι ιδιοκτήτες 50πολύ μικρών επιχειρήσεων ανέπτυξαν τις δραστηριότητες και την εξωστρέφεια τους μέσω της επιχειρηματικής καθοδήγησης (mentoring) που έλαβαν από έμπειρα μέλη – μέντορες του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) με τους οποίους η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεργάζεται τα έξι τελευταία χρόνια.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται έως και την Κυριακή,9 Ιουλίου 2023. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμαστην ιστοσελίδα του οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» (www.mkoapostoli.gr «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών»).

Διαβάστε ακόμα