Ο Μητροπολίτης Πειραιώς τέλεσε τα εγκαίνια της 28ης Έκθεσης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Με λαμπρότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης, παρουσία και του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγόριου στον εκθεσιακό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Στην έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ οι Ιερείς όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας μας, οι μοναχοί και οι μοναχές, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων Εκκλησιαστικών ειδών και ειδών λαικής τέχνης αλλά και πιστοί έχουν την ευκαιρία να βρούνόλα τα λειτουργικά, για τον εξοπλισμό και την ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών. Τα αναμνηστικά είδη για τα καταστήματα λαϊκής τέχνης και Εκκλησιαστικών ειδών συμπληρώνουν τα εκθέματα ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μεγάλη συλλογή Ορθόδοξων Χριστιανικών βιβλίων.
 Η σημαντική αυτή διοργάνωση πραγματοποιείται με την Πατερική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερωνύμου Β΄.

Η 28η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ λειτουργεί έως και την Τρίτη 9 Μαΐου από 10:00 έως 19:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία διοργάνωσης στο τηλ.: (+30) 2109576100 και στο www.orthodoxia-expo.gr

Διαβάστε ακόμα