Με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εόρτασε την Σύναξη πάντων των διαλαμψάντων Αγίων Μαρτύρων, η εορτάζουσα ενορία των Αγίων Πάντων Καλλιθέας.
Η πανήγυρη ξεκίνησε με τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό το Σάββατο 10 Ιουνίου προεξάρχοντος του Θεοφιλέστατος Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσστόμου, και συμμετεχόντων πολλών ιερέων της περιοχής.








Χθες, Κυριακή των Αγίων Πάντων, το πρωί τελέστηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορωνείας κ. Παντελεήμονος και όλων των Ιερέων του ναού.






Το απόγευμα τελέστηκε ο μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Ρωγών κ. Φιλοθέου, ο οποίος με εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερώνυμου προεχειρισε σε Αναγνώστη ένα νέο παιδί που διακονεί στην Ενορία. Ακολούθησε υπό ελαφριά βροχή η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Πάντων και στην συνέχεια εψάλη η Παράκληση, που έχει γραφτεί για τους Άγιους Πάντες.



















