Σε Δοξολογία στον Άγιο Αρτέμιο Χίου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στη Χίο πραγματοποίησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νότης Μηταράκης στην αίθουσα του Αγίου Αρτεμίου της Χίου, το Σάββατο 22 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια τελέστηκε δοξολογία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ.κ. Μάρκο και τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κουρτέση. 

Στη συνάντηση και εν συνεχεία στη δοξολογία, συμμετείχαν στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, καθώς και ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπύρος Σκλάβος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, Ταξίαρχος Γιώργος Κεβόπουλος.

Ο κ. Μηταράκης με τη σκέψη του καθ’ όλη τη διάρκεια στις πυρκαγιές που βρίσκονται εν εξελίξει στη Ρόδο και σε άλλες περιοχές της χώρας, έκανε ειδική μνεία στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που δίνουν μεγάλη μάχη για την μαζική εκκένωση οικισμών και ξενοδοχείων στο Νησί των Ιπποτών. «Έχουμε μία μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη. Αλλά το μυαλό μας είναι και με τους συναδέλφους που είναι εκεί πέρα”, είπε.Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος ευχήθηκε στον κ. Μηταράκη μέσα από έναν θερμό χαιρετισμό, καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά του ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσφέροντάς του μετά τιμής μία ιδιαίτερα συμβολική εικόνα, που απεικονίζει, την Παναγία, τον Άγιο Αρτέμιο και τον Άγιο Απόστολο και Ευαγγελιστή Μάρκο.

Διαβάστε ακόμα
Η Ανάσταση του Κυρίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Η Ανάσταση του Κυρίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
05/05/2024 ΟΙΚ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα εορτάστηκε η Ανάσταση του Κυρίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και

Διαβάστε περισσότερα