Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο Γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο Βοηθός Γενικού Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Μάνδαλος, ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, Ταξίαρχος, κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Αστυνόμος Β΄ και Υπασπιστής κ. Γεώργιος Τασιακόπουλος. Τους Ανωτάτους Αξιωματικούς της Αστυνομίας συνόδευσε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’, Πανοσ. Αρχιμ. π. Αλέξιος Κουρτέσης, στην συνάντησή τους με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου μας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως και σε πολύ θερμό κλίμα, που διέπει διαχρονικά την σχέση της Ι. Μητροπόλεώς μας με την Ελληνική Αστυνομία, ανταλλάχθηκαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους εκλεκτούς επισκέπτες του δίδοντάς τους στον μεν Κληρικό Αρχιμ. π. Αλέξιο ένα επιστήθιο Σταυρό στους δε υπολοίπους αναμνηστικά δώρα της Ι. Μητροπόλεώς μας ευχόμενος ο Θεός να τους ενδυναμώνει στο δύσκολο έργο που επιτελούν, να τους προστατεύει και να τους χαρίζει βαθμούς ειρηνικούς.

Διαβάστε ακόμα