H Εθνική Ομάδα Διελκυστίνδας στον Μητροπολίτη Κίτρους

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος δέχθηκε την επίσκεψη αθλητές και παράγοντες, της Εθνικής Ομάδας Διελκυστίνδας,με την ευκαιρία συμμετοχής της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο στάδιο SurseeOberkirchστη Λουκέρνη της Ελβετίας, από τις 30 Αυγούστου.

Η διελκυστίνδα εντάσσεται πλέον μεταξύ των ολυμπιακών αθλημάτων.

Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται να συμμετάσχει το 2025 και στην Προολυμπιάδα της Κίνας. Να σημειωθεί ότι 10 από τα 20 μέλη της Εθνικής Ομάδας είναι από την Κατερίνη.

Τους 10 Κατερινιώτεςαθλητές (9 άνδρες και 1 γυναίκα) συνόδευε ο προπονητής τους Μιχάλης Παγγέλας και η Νίκη Καρακασίδου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος εκδήλωσε τη χαρά τους για την επίσκεψη, ζήτησε να πληροφορηθεί για το άθλημα της διελκυστίνδας και έδωσε τις καλύτερες ευχές του για ασφαλή μετάβαση στους αγὠνες, καλή επιτυχία και επάξια εκπροσώπηση της Πατρίδας μας.

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον διάκονο Κωνσταντίνο Τουμαρά, νωρίς το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου συναντήθηκε και πάλι με το σύνολο των αθλητών-αθλητριών και των συνοδών τους στον σταθμό ΚΤΕΛ Κατερίνης, απ’ όπου αναχώρησε η Εθνική Ομάδα Διελκυνστίνδας οδικώς για την Ελβετία.

Έδωσε και πάλι τις πατρικές ευχές του για υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία, τόσο στον Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διελκυστίνδας Ευάγγελο Κούτρα, όσο και στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Διαβάστε ακόμα