Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Πτωχός

Το Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023, επισκέφθηκε τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτριος Πτωχός όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον κ. Πτωχό και τον σεπτό Ποιμενάρχη μας να έχουν την ευκαιρία της αλληλογνωριμίας και της  συζητήσεως για τα σημαντικά έργα που ήδη έχουν ενταχθεί σε προγράμματα ΕΣΠΑ και πραγματοποιούνται αλλά και σε άλλα που έχουν δρομολογηθεί με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ι. Μητροπόλεως και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που άπτονται της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας και της τρέχουσας επικαιρότητας. Η  αγαστή συνεργασία της Ι. Μητροπόλεως μας με την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου έδωσε το δικαίωμα και στους δύο να θεωρούν δεδομένη την συνέχεια αυτής, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος και στοχοθεσίας που εκτός των άλλων αναφέρεται στην ομαλή λειτουργία των θεσμών της Πολιτείας, της Εκκλησίας και της εν γένει υγειούς ασκήσεως πολιτικής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Πτωχό για την ευγενική του επίσκεψη και δίδοντας του τις καθιερωμένες ευλογίες (Βιβλία «Παύλου Σφραγίς» και τις «Επιστολές του Απ. Παύλου», των οποίων η έκδοση χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και οίνους απο οινοποιία της Κορινθίας) ευχήθηκε στον νέο υποψήφιο Περιφερειάρχη καλή δύναμη στον αγώνα του!  

Διαβάστε ακόμα