Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟ

Την τελετή του Αγιασμού για την νέα σχολική χρονιά τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό – Ιδιωτικό Συστεγαζόμενο Νηπιαγωγείο Βαφειαδάκειον στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Αττικής.

Στην τελετή συμμετείχε ο Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Χαβάτζας και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ιδρύματος π. Νικόλαος Γιαννακίδης. 

Ο Μητροπολίτης κ. Συμεών μετέφερε την αγάπη και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου ευχόμενος στα παιδιά, τους γονείς και στους δασκάλους να έχουν μια καλή, υγιεινή σχολική χρονιά.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος των Αγίων Αναργύρων κ.Σταύρος Τσίρμπας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο διευθυντής του ιδρύματος προστασίας Μητρικών έργων Σταμ.&Ελενης Βαφειαδάκη κ. Παναγιώτης Σίσκος και ο κ. Λαυρέντιος Δελλασούδας μέλος του διοικητικού συμβουλίου,οι Ιερείς των των ενοριών της περιοχής, οι γονείς και φίλοι του ιδρύματος.

Ο π. Νικόλαος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και να έχουν όλοι μαζί μια καλή σχολική χρονιά με άριστη όπως κάθε χρόνο συνεργασία. 

Διαβάστε ακόμα