Σταθερή η στήριξη της Ι. Μ. Δημητριάδος στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων

Συνεχίζεται και για το τρέχον σχ. έτος 2023-2024 η έμπρακτη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων, που αφορά στην απαραίτητη κατ’ έτος χορηγία, για την λειτουργία προγραμμάτων, με σκοπό την ψυχοκοινωνική στήριξη και βοήθεια των παιδιών.

Κατά το παρελθόν σχ. έτος, η Μητρόπολή μας χρηματοδότησε το πρόγραμμα Αναπαλαίωσης Επίπλων, που γέμισε δημιουργικά τον χρόνο των παιδιών και στόλισε τον χώρο τους με έπιπλα που δημιούργησαν τα ίδια, με την τέχνη της αναπαλαίωσης. Κατόπιν σχετικού αιτήματος της Προϊσταμένης του Τμήματος Αγωγής Ανηλίκων κ. Ευθυμίας Μούτου, Επιμελήτριας Ανηλίκων, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος ενέκρινε την συνέχιση της στήριξης του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος και την νέα σχ. χρονιά, που θα αφορά στην τέχνη της φωτογραφίας.

Σε σχετική επιστολή της η κ. Μούτου εκφράζει, προς τον Σεβασμιώτατο «τις θερμές ευχαριστίες για την αμέριστη συμπαράσταση και σταθερή υποστήριξή Σας στους νέους του Ιδρύματος, που ζητούν τη βοήθειά μας να σταθούν στα πόδια τους. Στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να εξασφαλίσουμε την ψυχοκοινωνική στήριξη και βοήθεια των παιδιών ήσασταν πάντα πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες. Το δύσκολο έργο μας γίνεται πιο εύκολο, γιατί σ’ αυτή μας την προσπάθεια αρωγός είστε Εσείς, που όποτε ζητήσαμε πνευματική στήριξη ή υλική βοήθεια μάς την προσφέρατε με αγάπη και κατανόηση».

Διαβάστε ακόμα