Χριστουγεννιάτικη Συμφωνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Ιλισίων

Σήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Ιλισίων πραγματοποιήθηκε εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων – Χριστουγεννιάτικη Συμφωνία – Ιδού καιρός ήγγικεν – με ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων από την Βυζαντινή χορωδία του Ιερού Ναού με υπευθύνους τον Πρωτοψάλτη του Ιερού ναού κ. Μπιλάλη Κωνσταντίνο και τον Λαμπαδάριο κ. Χαραλαμπίδη Βησσαρίωνα ως και την υπεύθυνη της νεανικής χορωδίας κα Κούτρου Αικατερίνη, ενώ τις χορωδίες πλαισίωσαν οι νέοι της ενορίας και οι μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου.Η ανάλυση των ύμνων έγινε από τον Πρωτοπρ. Σάββα Γεωργιάδη

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολ. Αρχιμ. Βαρνάβας Θεοχάρης ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο οποίος απηύθυνε τιμητικούς λόγους για την λαμπρότητα της εκδήλωσης, τονίζοντας το νόημα της εορτής των Χριστουγέννων που δίδεται μέσα από τους ύμνους και τις φωνές των παιδιών μας.

Παρέστησαν οι Ιερείς του Ιερού Ναού, αλλά και ο Προϊσδτάμενος του Ι. Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου π. Παναγιώτης Καχρίλας.

Διαβάστε ακόμα