Ενθουσιασμός και συγκίνηση από την παράσταση «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στην Άμφισσα

Ολόθερμα υποδέχθηκε το κοινό της Άμφισσας και της ευρύτερης περιοχής την θεατρική παράσταση «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» που παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας.

Με εικοσαμελή θίασο εκλεκτών συντελεστών, με πλούσιες εναλλαγές σκηνικών, συναισθημάτων και μουσικής, το έργο μας μετέφερε μέσα από τον κύκλο της ζωής ενός ανθρώπου στα Χριστούγεννα τριών διαφορετικών εποχών για να απολαύσουμε, να εκτιμήσουμε και να προβληματιστούμε γύρω από τις ίδιες τις επιλογές μας!

Την παράσταση παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόκτιστος, ο οποίος και προσεφώνησε την εκδήλωση αυτή μιλώντας επαινετικά για το σημαντικό και καρποφόρο έργο του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως του οποίου προΐσταται ο Αρχιμ. Αυγουστίνος Σύρρος, ενώ συνεχάρη και τον Αρχιμ. Δαβίδ Τσελίκα για τη δημιουργία των πρωτότυπων πνευματικών θεατρικών έργων που ωφελούν, συγκινούν και διδάσκουν τόσα τους θεατές με τα υψηλά τους νοήματα.

Στην παράσταση επίσης παρευρέθησαν ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μ. Φωκίδος Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος  Πρωτ. Νικόλαος Καραγιάννης καθώς και πλήθος ιερού κλήρου της Μητροπόλεώς μας. Επίσης παρευρέθησαν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδος κ. Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Άμφισσας κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, η δ/ντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα Αμαλία Παπαϊωάννου, η ειδ. συνεργάτιδα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κα Πέγκυ Αραβαντινού, ο αντιδήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Γλυμίτσας ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Δωρίδος κ. Γεώργιο Καπεντζώνη, που εκδήλωσαν τον θαυμασμό και τις θερμές τους εντυπώσεις για το θέαμα αυτό, ευχόμενοι να υπάρξει συνέχεια σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Διαβάστε ακόμα