Ο Μητροπολίτης Κορίνθου επισκέφθηκε την “Θεοπροσφορά”

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» προκειμένου να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους Ιερείς και τους εθελοντές – εθελόντριες που διακονούν εκεί και να τους μεταφέρει τις καθιερωμένες εόρτιες ευχές του.

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο της «ΘΕΟΠΡΟΔΦΟΡΑΣ» Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ πως μόνο για την εορτή των Χριστουγέννων μοιράσθηκαν 3.700 κιλά τρόφιμα και κρέατα, ενώ συνολικά, για το έτος 2023 μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου μοιράσθηκαν 28.000 κιλά τρόφιμα.

Ο Ποιμενάρχης μας εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για την θυσιαστική προσφορά όλων των εθελοντών, καθώς και των Ιερέων, που από την ίδρυση της Θεοπροσφοράς στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον αναξιοπαθούντα άνθρωπο, ώστε να μην του λείπουν τα στοιχειώδη για την επιβίωση του. Τους συνεχάρη επιπρόσθετα για την άρτια λειτουργία της Θεοπροσφοράς και τους επεσήμανε να προσφέρουν στους πάντες χωρίς διάκριση και πάνω απ´ όλα να προσφέρουν στους ανθρώπους, αγάπη.

Στο τέλος της συνάντησης όλοι μαζί έψαλαν τα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκαν υγεία και μακροημέρευση με τον Μητροπολίτη μας να αντεύχεται Έτη Πολλά και ευλογημένα με προσωπική και οικογενειακή υγεία και Καλή και Ευλογημένη Χρονιά, δίδοντας στον καθένα ξεχωριστά από ένα καλάθι με ευλογίες.

Διαβάστε ακόμα