Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Αβία Δυτ. Μάνης

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στην περιοχή Αβίας και στην κωμόπολη Κάμπος, όπου ο Ι.Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Αγίας Βαρβάρας και τέλεσε την Θ. Λειτουργία και το Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μεγάλου Ευεργέτου της Καλαμάτας (Κληροδότημα για το Γηροκομείο της Ι.Μητροπόλεως Μεσσηνίας) και του Κάμπου (Κληροδότημα για το Γυμνάσιο του Κάμπου) αειμνήστου Σπυρίδωνος Αλεξανδράκη (+1871).

Επίσης μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβ. παρουσίασε στους πιστούς χριστιανούς τον πολιό Ιεροκήρυκα και πνευματικό αρχιμ. Γεώργιο Μπίζα από την όμορη Ι.Μητρόπολη Μεσσηνίας, ο οποίος ήλθε για να διακονήσει τις ημέρες αυτές το Ιερό Μυστήριο της Εξομολόγησης.

Στη Θ. Λειτουργία έλαβον μέρος ο π. Γεώργιος Μπίζας, ο π. Θεόδωρος Κοζομπόλης, ο π. Φίλιππος Καλογερόπουλος, ο π. Ευάγγελος Κακούρος, ο π. Γεώργιος Κουπούζος ο π. Κων. Μαυρικάκης και ο εφημέριος του ως άνω Ι.Ναού π. Γεώργιος Ζαρειφόπουλος, ο οποίος όλα τα είχε ετοιμάσει κατά την δέουσα εκκλησιαστική τάξη.

Για το βιογραφικό του ευργέτου Αλεξανδράκη πατήστε εδώ.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμα