Ορκωμοσία νέων αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο

Τριάντα νέοι δόκιμοι αστυφύλακες της εκπαιδευτικής σειράς 2023-2026 ορκίσθησαν στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, την Παρασκευή 1η του μηνός Δεκεμβρίου ε.έ. Της τελετής προέστη ο οικείος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ Δαμασκηνός και παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης, ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Βασίλειος Δελησταμάτης, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και Ορεστιάδος Βασίλειος Μαυρίδης, ο Διοικητής της 30ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Ματθαίος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης και πολλοί συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων νέων αστυφυλάκων.

Την Ημερήσια Διαταγή ανέγνωσε η Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αναστασία Πουρναρά. Ακολούθησε επίδειξη ασκήσεων και παρέλαση των Τμημάτων της Σχολής.

Ο Σεβασμιώτατος σε δήλωσή του στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εξήρε την αρτιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους σπουδαστές της Σχολής και τον πολλαπλό συμβολισμό λειτουργίας της στον ακριτικό Έβρο.

Διαβάστε ακόμα