Ομιλία του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στον Ι. Ναό Αγίας Βαρβάρας Τρίπολης

Τρίπολη – Επαμεινώνδας Μανδρώνης

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο του ενοριακού Ιερού Ναού Άγίας Βαρβάρας Τρίπολης ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Παπανικολάου, Ιεραπόστολο και Ιατρό με θέμα: “Οικογένεια σε κλυδωνισμό”.

Προ της ομιλίας, ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιουστίνος Τσαγκούρης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον π. Ευάγγελο για την αποδοχή της προσκλήσεώς του, αλλά και τον Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Σεβ. Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο για την άδειά του.

Με την σειρά του ο π. Ευάγγελος, αφού ευχαρίστησε για την άδεια τον Τοποτηρητή της Μητροπόλεως Μητροπολίτη Σπάρτης, ομίλησε εκτενώς για το θεσμό της οικογένειας που σήμερα βρίσκεται σε κλυδωνισμό, αλλά και για το Ιερό Μυστήριο του Γάμου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ομιλία αυτή και η οπτικοακουστική καταγραφή της προστατεύονται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η μερική ή ολική και με οποιονδήποτε τρόπο επεξεργασία ή αναπαραγωγή της, πέραν της ιδιωτικής χρήσης, χωρίς την άδεια του υπεύθυνου ανάρτησης ή του ομιλητή.

Διαβάστε ακόμα