21 Χρόνια μετά…

Συμπληρώθηκαν σήμερα, 13 Απριλίου 2023, 21 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 21 μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε συνεννόηση με τον Δήμο Τεμπών, τέλεσε στο σημείο του δυστυχήματος επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κεκοιμημένων αδελφών μας.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος με τη συμμετοχή κληρικών της Μητροπόλεως και παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη και του Προέδρου Μακροχωρίου Ημαθίας κ. Χρυσοβαλάντη Κεχαΐδη.

Ο Ποιμενάρχης μας, αμέσως μετά την τέλεση της δεήσεως, διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε τα παιδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν, και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε η ειρηνική Κοιλάδα των Τεμπών να είναι μόνο χώρος αναψυχής και με την ομορφιά της, αφορμή Δοξολογίας προς τον Πλάστη Θεό για όσα αγαθά έχει δωρίσει στον άνθρωπο.

Διαβάστε ακόμα