Οι Γενικοί Γραμματείς Δημόσιας Τάξης και Ναυτιλίας στον Μητροπολίτη Λήμνου

Σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, επισκέφθηκαν τον Σεβ.  Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μάνος Λογοθέτης  και ο  Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων του εν θέματι Υπουργείου κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, οι οποίοι πραγματοποιούν υπηρεσιακή επίσκεψη στο νησί με την συνοδεία τους.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, αναπτύχθηκε γόνιμος και ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. 

Ιδιαιτέρως, έγινε ξεχωριστή αναφορά τόσο  στις σύγχρονες και πολύπλευρες ανάγκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι νησιωτικές περιοχές, όσο και στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται από την πλευρά της Πολιτείας, για την υλοποίηση μιας πολιτικής, η οποία στοχεύει στην διαρκή πρόοδο και ανάπτυξη των νησιών.

Τέλος, αντηλλάγησαν ενθύμια της επισκέψεως και ο Σεβ. κ. Ιερόθεος ευχήθηκε στους υψηλούς εκπροσώπους των δύο Υπουργείων, να επιτύχουν για την κοινή ωφέλεια τους στόχους τους, από την πολυεύθυνη θέση που κατέχουν, τονίζοντας την πρόθυμη και έμπρακτη συμπαράσταση της Τοπικής Εκκλησίας, όπου απαιτείται.

Διαβάστε ακόμα