Στον Μητροπολίτη Λήμνου η Ηγεσία του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ.

Τον Σεβ. Λήμνου κ. Ιερόθεο, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, 25 Απριλίου 2024 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγος κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή του Α.Τ. Λήμνου, Αστυνόμο κ. Σωκράτη Κρομυδέλλη, προκειμένου να γνωριστούν και να λάβει την ευλογία του στο ξεκίνημα των νέων του καθηκόντων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον επισκέφθηκαν, επίσης, στο Επισκοπείο ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Κωστίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγο κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου.

Ο Σεβ. κ. Ιερόθεος υποδέχθηκε με πολύ χαρά τα πρόσωπα της ηγεσίας του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ και αφού τα ευχαρίστησε για την τιμή, την οποία επεφύλαξαν με την υψηλή επίσκεψή τους στην τοπική Εκκλησία, ευχήθηκε να επιτύχουν τους στόχους της ευθυνοφόρου θέσεώς τους για την ασφάλεια και την προστασία των νήσων του Β. Αιγαίου και της Πατρίδας γενικότερα. 

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων σε θέματα  επικαιρότητας και κοινού ενδιαφέροντος, και ολοκληρώθηκαν με ευχές για τις επικείμενες άγιες ημέρες του Πάσχα και με την καθιερωμένη ανταλλαγή ενθυμίων, ως έκφραση αμοιβαίας εκτίμησης. 

Διαβάστε ακόμα