Πάνδημη λιτανεία στον Άγιο Γεώργιο Κηπουπόλεως

Περιστέρι | Σπύρος Παπαγεωργίου

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα ολοκληρώθηκαν οι εορτασικές εκδηλώσεις για τον Άγιο μεγαλομάρτυρα Γεώργιο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κηπουπόλεως.

Απόψε τελέστηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία η λιτάνευση της εικόνας παρουσία εκατοντάδων πιστών που κατέκλυσαν τον Ναό.

Στη λιτανεία πήραν μέρος ο Αρχιερατικος Επίτροπος της Γ΄ Αρχιερατική Περιφέρειας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Διαμαντόπουλος, που εκπροσώπησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Α΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρ. Ελευθέριος Κουναλάκης και επισκέπτες κληρικοί.

Ο προϊστάμενος του Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Σπανός ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη, π. Χρυσόστομο Διαμαντόπουλο και τους παρισταμένους Ιερείς, τους επισήμους, το Τμήμα Προσκόπων και την Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου που συνόδευσε την εικόνα κατά την λιτάνευση.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους αφανώς και εμφανώς εργάστηκαν για την προετοιμασία και την περάτωση της πανηγύρεως.

Διαβάστε ακόμα