Έναρξη Β’ Κατασκηνωτικής Περιόδου Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας

Τις παραθαλάσσιες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην Ρίζα Αντιρρίου επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής 30ης Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών του δημοτικού και μίλησε από καρδιάς στα στελέχη και τους κατασκηνωτές. 

Εξέφρασε τη χαρά του για τη λειτουργία της κατασκήνωσης, η οποία γέμισε και πάλι παιδικές φωνές και τραγούδια, καθώς και την ικανοποίησή του, γιατί το φετινό καλοκαίρι η ανταπόκριση των γονέων στην πρόσκληση της τοπικής μας Εκκλησίας υπήρξε εντυπωσιακή, αφού όλες οι κατασκηνωτικές περίοδοι έχουν συμπληρώσει ήδη τον προβλεπόμενο αριθμό παιδιών. Έδωσε την ονομασία στην Κατασκήνωση των Αγοριών, που είναι «Κοινωνία Αγάπης» και ευχήθηκε να περάσουν μια ευλογημένη, χαρούμενη και καρποφόρα κατασκηνωτική περίοδο που θα ξεκουράσει, αλλά κυρίως θα οικοδομήσει και θα ωφελήσει τα παιδιά. 

Τον Σεβασμιώτατο καλοσώρισε θερμά ο Αρχηγός της Κατασκήνωση κ. Παντελής Καντάνης, παρουσίασε τα στελέχη και τον ευχαρίστησε για το πατρικό ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράσταση για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος. 

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επέδωσε στους ομαδάρχες κάθε ομάδος τις σημαίες και τις εικόνες των προστατών Αγίων και παρακολούθησε το πρόγραμμα της Κατασκηνώσεως.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα