Tρίπολη – Επαμεινώνδας Μανδρώνης
Μεθέορτος Εσπερινός τελέσθηκε απόψε, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη.
Της Ακολουθίας προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Στέφανος Καππές, συμπαραστατούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως.
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Βαρβάρας και του συνεορτάζοντος Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, καθώς και τμήματος Λειψάνου της Αγίας, εντός του Ιερού Ναού, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.
Προ της Απολύσεως ο π. Στέφανος ευχήθηκε η Αγία και έφορος της ενορίας Αγία Βαρβάρα να στερεώνει τους εφημερίους του Ναού, το νέο εφημέριο και Προϊστάμενο Αρχιμ. Ιάκωβο Κωνσταντίνου, το νεοχειροτονηθέντα Πρεσβύτερο π. Νικόλαο Δούρο και ευχαρίστησε τους παρισταμένους Ιερείς και πιστούς, καθώς και όσους κοπίασαν για την Ιερά Πανήγυρη.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις περατώθηκαν με την τέλεση της Ιεράς Παρακλήσεως προς την Αγία Βαρβάρα.







































