Την Κυριακή 30 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων του πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην ακριτική ενορία των Μανικίων επαρχίας Κονιστρών – Κονιστρων Κυμης όπου τελεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου με την συμμετοχή του Πανοσ Αρχιμ Αντωνίου Αγγελόπουλου και τον Οικονόμου Αριστείδου Ρούσσο εφημέριο Διρευμάτων Κρεμαστού και Μανικίων.
Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού, ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ανέπτυξε το ευαγγελικό ανάγνωσμα, που περιλαμβάνει την παραβολή των κακών γεωργών.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος κ Σεραφείμ διηγήθηκε σύντομα το περιεχόμενο της περικοπής και ανέλυσε το συμβολισμό της αμπέλου μέσα στην Αγία Γραφή.
Τέλος, ο Άγιος Καρυστίας ευχήθηκε στους πιστούς να καρποφορήσουν πνευματικά σαν τα κλήματα της αμπέλου, ώστε να εξασφαλίσουν τη Βασιλεία των Ουρανών.
Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ τέλεσε ιερά μνημόσυνα ευσεβών ενοριτών.
Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης




