Ο Μητροπολίτης Αργολίδος σε ημερίδα για την Γερόντισσα Γαβριηλία (ΦΩΤΟ)

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου, υπό την αιγίδα του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης  κ.κ. Ανθίμου και σε συνεργασία με πτυχιούχους και φοιτητές διαφόρων σχολών της Θεσσαλονίκης , διοργάνωσε  Ημερίδα με Θέμα : ” Η Γερόντισσα της χαράς, μοναχή Γαβριηλία Παπαγιάννη ” την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο “Διακονία” (Νικολάου Πλαστήρα 65, Χαριλάου)  στην Θεσσαλονίκη.  Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του συνεδριακού κέντρου οι ομιλητές ο καθένας με το δικό του τρόπο μίλησαν για το έργο της μοναχής Γαβριηλίας.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν  ο  Μητροπολίτης  Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος   με Θέμα: Η Γερόντισσα Γαβριηλία, μια χαριτωμένη μοναχή

Η Μοναχή Φιλοθέη, ηγουμένη του Ι. Ησυχ. “Παναγία των Βρυούλων” με  Θέμα: Η Γερόντισσα Γαβριηλία και τα σημερινό παιδιά

Ο πατέρας   Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος , Πρωτοσύγκελος  Μητροπόλεως Σιατίσσης  με Θέμα: Η Γερόντισσα Γαβριηλία μέσα από τα αποφθέγματά της.

Ο πατέραs Χαράλαμπος  Παπαδόπουλοs (Λίβυοs), Κληρικός  της  Μητροπόλεως Γορτύνηs και Αρκαδίας με Θέμα: Μάθε να αφήνεσαι σε αυτό  που σε ξεπερνά.  Μορφές  εμπιστοσύνης στο σχέδιο του Θεού, κατά την Γερόντισσα Γαβριηλία.

 

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα