Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο

Μέσα σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, σήμερα, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, παραμονή της Μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων.

Από νωρίς το πρωί το Επισκοπείο Μάνης στο Γύθειο γέμισε από τις παιδικές φωνές δεκάδων παιδιών της πόλης που έψαλαν τα κάλαντα στο Σεβασμιώτατο.

Πέρα των πολλών πολλών μικρών παιδιών τα κάλαντα στο Σεβασμιώτατο έψαλαν η παιδική χορωδία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Γυθείου, αθλητές/τριες του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας, τρόφιμοι και προσωπικό του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, μαθητές/τριες του παραρτήματος Γυθείου των Σεμιναρίων Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και αντιπροσωπεία μαθητώ/τριων του Κατηχητικού Σχολείου Αρεόπολης.

Απευθυνόμενος με πατρικούς λόγους αγάπης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, αφού ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν να του τραγουδήσουν τα πατροπαράδοτα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τους ευχήθηκε καλά και πανευφρόσυνα Χριστούγεννα και καλή και ευλογημένη χρονιά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ι. Μ. Μάνης

Διαβάστε ακόμα