Η 3η ημέρα της «Ναυτικής Εβδομάδας στο Βόλο 2016» (ΦΩΤΟ)

Με μια ξεχωριστή γιορτή για τα παιδιά, με παιδιά, αλλά όχι μόνο για παιδιά, συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα η «Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο 2016», που διοργανώνει ο πολιτιστικός φορέας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός», με τη συνεργασία πολλών φορέων της πόλεως μας.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στην παραλία του Βόλου την Τετάρτη 1/6, μαγεύτηκαν από την δημιουργικότητα των παιδιών, την εφευρετικότητα των δασκάλων τους και από την προχωρημένη σκέψη και δράση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιείχε έκθεση κατασκευών από Δημοτικά Σχολεία και μουσικό πρόγραμμα από περίπου 300 παιδιά των 10ου, 22ου, 27ου, 28ου, 31ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου, των 4ου, 10ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς – Άλλης Μεριάς και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος – Κάτω Λεχωνίων.

Τα παιδιά συνόδευε μουσικά η ορχήστρα «Ιωνία», ενώ τη διεύθυνση είχε η ΜαέστροςΑναστασία Τζάλα.

Το συντονισμό της εκδηλώσεως είχαν οι Αντώνης Αντωνίου, Δέσποινα Τσούκα και οι Δάσκαλοι – Μουσικοί: Νεκτάριος Δεμελής, Μαρία Ταλιαδούρου, Βέρα Ταλιαδούρου, Μαρίνα Βούλγαρη, Νταίζη Φωτοπούλου, Έφη Παυλαύτου, Κωνσταντίνα Καραφέργια και Γιάννη Καραλάκου.

Στο τέλος της εκδηλώσεως ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, εξέφρασε προς όλους τον ενθουσιασμό του για το αποτέλεσμα της προσπάθειας των παιδιών, για τα οποία και έκανε ιδιαίτερο λόγο, σημειώνοντας την ελπίδα που εμπνέουν τέτοιες ωραίες παιδικές προσπάθειες.  

3_mera_nautikis_08 3_mera_nautikis_10 3_mera_nautikis_11 3_mera_nautikis_17

Ι. Μ. Δημητριάδος

Διαβάστε ακόμα