Ο Μητροπολίτης Αργολίδος σε θεατρική παράσταση του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας (ΦΩΤΟ)
6 Ιουνίου 2016 Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος σε θεατρική παράσταση του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας (ΦΩΤΟ)

Η ερασιτεχνική ομάδα του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το θεατρικό έργο “Τύμπανο, τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα”.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στις 11:00 π.μ στο Τριανόν Ναυπλίου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδας κ Νεκταρίου, του Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, της προέδρου του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας κας Σούλας Παπαγεωργοπούλου, της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Πόπης Καλκούνου, της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Ράλλη και πολύ κόσμου.
Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από επαγγελματικές θεατρικές παραστάσεις, σε κουστούμια, σκηνικά αλλά και ηθοποιία.
Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την προσπάθεια των παιδιών, ενώ μικρό ρόλο στην παράσταση είχε και η κ Σούλα Παπαγεωργοπούλου που ευχαρίστησε στο τέλος τον Μητροπολίτη Αργολίδας τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ για την στήριξη και την αμέριστη βοήθεια.
Τέλος αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στην ψυχή της ερασιτεχνικής ομάδας του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας και όχι μόνο,  Βασιλική Μαστοράκου η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου την προσπάθεια των παιδιών.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment