Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος στον Ομαλό Χανίων (ΦΩΤΟ)
27 Ιουλίου 2016 Κοινοποιήστε

Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος στον Ομαλό Χανίων (ΦΩΤΟ)

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε την παραμονή της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος, μέγα πανηγυρικός Αρχιερατικός  Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενων Κληρικών και ευλαβών προσκυνητών στο ιστορικό και γραφικό Εκκλησάκι που βρίσκεται στον Ομαλό, και όπου εφημέριος είναι ο π. Στυλιανός Παπαδιός.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργού Παντελεήμονος.

Μετά το πέρας του πανηγυρικού Εσπερινού τελέσθηκε και επιμνημόσυνη δέηση για τον οπλαρχηγό Χατζημιχάλη Γιάνναρη, για τους οικείους και συναγωνιστές του, του οποίου το μνήμα βρίσκεται δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονος.

Κατόπιν ακολούθησαν ομιλίες από το Πρόεδρο του κληροδοτήματος ”Μιχάλης Γιάνναρης”, κ. Εμμανουήλ Νικολούδη και τον Γραμματέα κ. Στυλιανό Πρωϊμάκη, οι οποίοι καλωσόρισαν όλους τους παρισταμένους και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, τον ταπεινό και καλοσυνάτο Μητροπολίτη όπως ανέφεραν.

Ι. Μ. Κυδωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment