Γιορτή Νεολαίας στον Ι. Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας (ΦΩΤΟ)
19 Ιουλίου 2016 Κοινοποιήστε

Γιορτή Νεολαίας στον Ι. Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή νεολαίας της ενορίας Αγίου Αθανασίου Κατούνας, το βράδυ της Κυριακής 17 Ιουλίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς Αιτωλίας Αρχιμ. π. Επιφάνιος Καραγεώργος, ο Ιεροκήρυξ Αρχιμ. π. Μακάριος Αντωνόπουλος, ιερείς της περιοχής, όπως επίσης ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, αντιδήμαρχοι πρόεδροι τοπικών διαμερισμάτων, ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας κ.α.

Την εκδήλωση άνοιξε ο εφημέριος της ενορίας μας Πανοσ. Αρχιμ. Νεκτάριος Τριάντης ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα και ευχαρίστησε εκείνους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε: Ομιλία από τον κ. Λουκά Νικόλαο Ταξίαρχο εν αποστρατεία και Θεολόγο καθώς και προβολή (DVD) αφιερωμένα στην άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, τραγούδια από τις χορωδίες των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου Καινουρίου, Θεατρικό με θέμα το μαρτύριο της Αγ. Ακυλίνας, τραγούδια απο την χορωδία του Κατηχητικού μας και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων της ενορίας μας. Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρωτοσύγκελλος της ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. π.Επιφάνιος Καραγεώργος.

Εκ του Ι. Ναού

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment