Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στις Καλύβες Χανίων (ΦΩΤΟ)
26 Ιουλίου 2016 Κοινοποιήστε

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στις Καλύβες Χανίων (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής στην Ιερά Μητρόπολη μας, την Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουλίου στους αφιερωμένους Ναούς στην μνήμη της.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, τέλεσε λαμπρή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στις Καλύβες Χανίων όπου αυτές τις ημέρες φιλοξενεί την Θαυματουργή Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου ”η Χαρά των Θλιβομένων”.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτάνευσις των Ιερών Εικόνων συλλιτανευόντων πλήθους ιερέων και κόσμου.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ιγνατίου Ριγανά και συμπροσευχούμενου του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και πλειάδος Κληρικών και κόσμου, μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στον ίδιο Ναό.

Το Θείο λόγο και τις δύο ημέρες κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους π. Ιγνάτιος Ριγανάς.

Ι. Μ. Κυδωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment