Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ο εσπερινός του Αγ. Αιμιλιανού Λόφου Σκουζέ (ΦΩΤΟ)
19 Ιουλίου 2016 Κοινοποιήστε

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ο εσπερινός του Αγ. Αιμιλιανού Λόφου Σκουζέ (ΦΩΤΟ)

Του Σπύρου Παπαγεωργίου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας συμμετείχε στην λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων και στη λιτανεία του Αγίου Αιμιλιανού Λόφου Σκουζέ.

Το απόγευμα της Δευτέρας 18/7/2016 τελέσθηκε ο μεθέορτος εσπερινός όπου χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του προϊσταμένου π. Νικολάου Αργυρόπουλου, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Συμεών Βολιώτη και άλλους ιερείς της ΣΤ’ Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.

Κατά την διάρκεια του εσπερινού, κατέφθασε στο ναό ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος είναι συχνός επισκέπτης και προσκυνητής, καθώς συνδέεται πνευματικά με το Ναό.

Με την επιστροφή της πομπής στο Ναό ο προϊστάμενος του Ναού, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα που λάμπρυνε το πέρας των εκδηλώσεων καθώς και όλους όσους επώνυμους και ανώνυμους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων. Η βραδιά έκλεισε με το παιάνισμα του εθνικού ύμνου που έψαλλε όλος ο κόσμος.

Ι. Μ. Ιλίου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment