Συνάντηση των αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στην Ι. Μονή Τζαγκαρόλων (ΦΩΤΟ)
22 Ιουλίου 2016 Κοινοποιήστε

Συνάντηση των αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στην Ι. Μονή Τζαγκαρόλων (ΦΩΤΟ)

Τους δυνατούς δεσμούς φιλίας απέδειξαν και τίμησαν και εφέτος οι απόφοιτοι που αποφοίτησαν πριν πενήντα τρία χρόνια από την Εκκλησιαστική Σχολή της Αγίας Τριάδος , στην ετήσια συνάντηση τους που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Οι απόφοιτοι που μαζεύτηκαν μετά από πενήντα τρία χρόνια ξαναθυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια και προσευχήθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, όπου πραγματοποιήθηκε λαμπρό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαρτούμ και πάσης Νουβίας κ.κ. Νάρκισσου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας καλοσώρισε με λόγια εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, που διετέλεσε απόφοιτος και σχολάρχης στην Εκκλησιαστική Σχολή, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαρτούμ κ.κ. Νάρκισσο καθώς και όλους κληρικούς και λαϊκούς που ήρθαν στην ετήσια αυτή σύναξη αποφοίτων.

Συγκινημένος ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνεχάρη την πρωτοβουλία αυτής της συνάξεως, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαρτούμ για το λαμπρό συλλείτουργο, τους συντελεστές καθώς και όλους που ήρθαν και συμμετείχαν στη σύναξη αυτή αψηφώντας την απόσταση.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες μέσα στο ναό καθώς και στην Τραπεζαρία της Μονής, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παράθεση γεύματος στην Τραπεζαρία της Εκκλησιαστικής Εστίας στον Άγιο Ματθαίο, προσφορά αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως μας και του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, με την επιμέλεια και σπουδή του Προέδρου αποφοίτων Πρωτ. Αντωνίου Σαπουνάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ι. Μ. Κυδωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment