Επίσκεψη του Πατριάρχη Αντιοχείας στην Κύπρο

Η Α.Μ. ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης αφικνείται την Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30΄, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, προς πραγματοποίηση επίσκεψης στη νήσο μας, επ’ ευκαιρία της διοργάνωσης, για έκτη συνεχή χρονιά, από την Εκκλησία της Κύπρου, Προγράμματος Νέων στο οποίο συμμετέχουν νέοι και νέες από τα Πρεσβυγενή Πατριαρχεία της Μέσης Ανατολής.Τούτον θα συνοδεύουν Αρχιερείς και κληρικοί του Πατριαρχείου Αντιόχειας.

Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας και τη συνοδεία του θα υποδεχθούν στον Αερολιμένα Λάρνακας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος και Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου.

Την Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016, ο Πατριάρχης Αντιοχείας θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου, που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Στέγης στην Κακοπετριά. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Α.Μ. ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης και η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος θα επισκεφθούν τον κατασκηνωτικό χώρο του Αγίου Νικολάου Κακοπετριάς, στον οποίο φιλοξενούνται οι νέοι που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, όπου και θα έχουν το χρόνο να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν μαζί τους απόψεις.

Τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016, η Α.Μ. ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης θα συναντηθεί με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από την Κύπρο ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν την Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016.

Εκκλησία Κύπρου

Διαβάστε ακόμα