Η Διοίκηση του “ΠΑΣ Λαμία 1964” στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Η Διοίκηση του «ΠΑΣ Λαμία 1964» επισκέφθηκε την Δευτέρα 8 Αυγούστου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, προκειμένου να τον προσκαλέσουν και επίσημα για τον αποψινό αγιασμό της ομάδος.

Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη στο γραφείο του με χαρά τον μεγαλομέτοχο κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Ποντίκα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσωπεία παιχτών της ομάδος, οι οποίοι εκτός από την πρόσκληση προσέφεραν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση αλλά και για την σημαντική οικονομική ενίσχυση. Παράλληλα εξέφρασε την στήριξή του προς την ιστορική ομάδα της Λαμίας και εδήλωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη με ό,τι μέσο διαθέτει θα συμβάλει στην προβολή της ομάδος, διότι ο αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα του πολιτισμού.

Στο τέλος της συναντήσεως ο Σεβασμιώτατος με τον κ. Παπαϊωάννου έκαναν δηλώσεις στα τοπικά Μέσα Ενημερώσεως και η Διοίκηση της ομάδος αφού έλαβε από τον Σεβασμιώτατο μικρές ευλογίες ανανέωσε το ραντεβού της μαζί του, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό επί τη ενάρξει της νέας αγωνιστικής περιόδου το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 18:00 στο προπονητικό κέντρο Ν. Άμπλιανης.

dsc01253 dsc01258 dsc01259

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Διαβάστε ακόμα