Ο Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)
13 Σεπτεμβρίου 2016 Κοινοποιήστε

Ο Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, τέλεσε τον αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους στις εξής σχολικές μονάδες:

α. 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσης

β. 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο και 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσης

γ. Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Σοφάδων

δ. ΕΠΑΛ Φαρσάλων και

ε. Απογευματινό ΕΠΑΛ Καρδίτσης και

στ. Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Καρδίτσης.

Ευχήθηκε στις Διευθύνσεις Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης και Λαρίσης, στους μαθητές και στις μαθήτριες και στο διδακτικό προσωπικό των σχολικών μονάδων καλή σχολική χρονιά και καρποφόρα, αλλά και στους γονείς να έχουν δύναμη και υπομονή και να προσφέρουν ότι καλύτερο στα παιδιά τους.

Ο επίσημος αγιασμός της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως έλαβε χώρα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσης.

Στη συνέχεια τέλεσε τον αγιασμό σε ένα σχολείο της πόλεως της Καρδίτσης, που συστεγάζονται το 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο και το 5ο Γυμνάσιο.

Ακολούθως, στον επίσημο αγιασμό της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως, που πραγματοποιήθηκε στον Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Σοφάδων συνεχάρη όλους όσους συνετέλεσαν στη δημιουργία και Λυκειακών τάξεων σε αυτό.

Ιδιαίτερη χαρά όμως έδωσαν στον Σεβασμιώτατο οι μαθητές και μαθήτριες του ΕΠΑΛ Φαρσάλων με την επιμονή τους και την υπομονή τους να μεταβεί ο ίδιος για την τέλεση του αγιασμού στο σχολείο τους. Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την τιμή να τελεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγιασμό στο σχολείο τους, κατόπιν προσκλήσεως της διευθύνσεως και των παιδιών.

Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment