Τραγούδια σαν Προσευχή – Δημωδώς και Εντέχνως τη Θεομήτορι

Η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας παρουσιάζει στις 4 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα της Στοάς του Βιβλίου στην Αθήνα (οδ. Πεσματζόγλου 5 & Σταδίου) το Διπλό C.D. της Ενορίας ΠΑΝΑΓΙΑΣ Πρασίνου Λόφου Ν. Ηρακλείου, με 30 Παραδοσιακά Τραγούδια, από τις περισσότερες Περιοχές της Πατρίδας και τις κοιτίδες του Ελληνισμού – Κύπρο – Μ. Ασία – Κωνσταντινούπολη – Ανατολική Θράκη – Πελοπόννησο – Στερεά Ελλάδα/Ρούμελη – Ήπειρο – Κρήτη – Ρόδο – Κάλυμνο – Πάρο – Κω – Λέρο – Αστυπάλαια, που αναφέρονται στις χαρές και στις λύπες της ζωής, αλλά και στο Πάντιμο και Υπερύμνητο Πρόσωπο της Αειπαρθένου Θεοτόκου.

Ο Διπλός Δίσκος είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της Χορωδίας της Ενορίας Παναγίας Πρασίνου Λόφου και των Ιερών Αναλογιών και τραγουδά η Χαριτίνη Πανοπούλου με την επιμέλεια και σύμπραξη του κ. Ζαχαρία Καρούνη.

Τα εν λόγω CD, πραγματική προσευχή προς την Θεομήτορα, είναι κατάλληλα για την Χριστιανική Οικογένεια, τη Νεολαία, Ενοριακές Νεανικές Συντροφιές, Κατηχητικά Σχολεία, Χορωδίες που ασχολούνται με την παραδοσιακή μας μουσική, κατασκηνώσεις, χορευτικά συγκροτήματα Μητροπόλεων-Ενοριών- Συλλόγων και καθένα που τιμά κι ευλαβείται την Παντάνασσα και αγαπά την πατρώα μουσική παράδοση.

Κυκλοφορούν με τον τίτλο: «Τραγούδια σαν Προσευχή – Songs like Prayers – Δημωδῶς καί Ἐντέχνως τῇ Θεομήτορι», με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και συνοδεύονται από αναλυτικό τεύχος με τους στίχους των τραγουδιών και χρήσιμες πληροφορίες.

Τα έσοδα προορίζονται για την ολοκλήρωση του Ιερού Ενοριακού Ναού ΠΑΝΑΓΙΑΣ Πρασίνου Λόφου Ν. Ηρακλείο

CD_THIKES.eps cd-cover-slide-8 cd-mousikoi-slide-5

Ι. Μ. Νέας Ιωνίας

Διαβάστε ακόμα