Αγιασμός του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α. (ΦΩΤΟ)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Σχολής του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ακαδημίας Αθηνών.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τον Άγιο Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσιολογιότατος Ερχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος, πλαισιούμενος από τον π. Ηλία Δροσινό, τον Πρωτοδιάκονο του Καθεδρικού Ναού των Αθηνών Ιερολογιώτατο π. Φραγκίσκο Λάβδα κ.α., τον υπεύθυνο του τμήματος Μουσικής του Ιδρύματος κ. Γεώργιο Δεμελή καθώς και απο τους καθηγητές και τις καθηγήτριες των τμημάτων Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής και Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής Κωνσταντίνο Αγγελίδη, Χάρη Συμεωνίδη, Αναστάσιο Μεντάκη, Γεώργιο Χατζηχρόνογλου, Στέλλα Βαλάση, Αντώνη Καλιούρη, Ορέστη Μαυρόπουλο, Απόστολο Ντέτσικα, Γεώργιος Σμάνη, Κοσμά Γεωργίου, Ιωάννη Αθανασίου, Παναγιώτη Σιώτο και τον ενοριακών κατά τόπους σχολών Αρχιμ. Νικόδημο Καβαρνό, οι οποίες λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη του Ιδρύματος.

Ο π. Ειρηναίος απηύθυνε τον χαιρετισμό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και του Αγίου Πρωτοσυγκέλλου, τις Ευχές για καλή και Ευλογημένη Χρονιά και στη συνέχεια μαζί με τους πατέρες επέδωσε τα πτυχία, τα διπλώματα και τους επαίνους στους 36 επιτυχόντες των εξετάσεων Ιουνίου 2016.

agiasmos3 agiasmos4 agiasmos1 agiasmos5 agiasmos6 agiasmos8 agiasmos9 agiasmos10 agiasmos11 agiasmos12 agiasmos13 agiasmos14

Ι. Α. Α.

 

Διαβάστε ακόμα